ЗА МЕН

Даниел Богдански

Казвам се Даниел Богдански и съм роден и израснал в красивия и патриотичен град Карлово. Страст и хоби са ми литературата, историята и филмите, но най-много ме вълнуват сложните взаимоотношения между хората, културата, политиката и бизнеса. Поради тази причина в момента уча за бакалавър по международен бизнес в Холандия и силно се надявам един ден активно да допринеса за развитието на България в икономически и културен аспект. В края на 2015г. публикувах видеоклипа си “Българският път - Потенциал. Проблеми. Перспективи”, с който трогнах българи от цял свят, и с който поставих началото на поредицата “Да си върнем Българския дух”.

След хилядите гледания на видеоклиповете ми в ютуб и фейсбук реших да създам dabuda.net, за да обединя идеите и проектите си на едно място, за да може всеки, който се интересува от публикациите ми да ги открива тук. Най-добре ще разберете кой съм аз от статиите и видеата, които публикувам. Обожавам българските народни танци и фолклор и не спирам да се удивлявам на красотата, с която е надарена родината ни – в природен, духовен и културен аспект. Освен това обичам да пътувам, да спортувам, да чета и да опознавам чужди култури.

Пиши ми

Имаш въпрос, идея за съвместен проект? Или пък искаш да споделиш нещо свързано с историята, културата на България, а може би пътя към промяната? Не се двоуми, свържи се с мен чрез формата за контакт отдясно. С радост ще ти отговоря възможно най-скоро.