Един изминал живот
януари 22, 2017
Българските студенти в чужбина – част 1
февруари 23, 2017
Покажи всички

Какво знаят чужденците за България?

Във втория епизод от поредицата „Ние българите“ представям няколко чужденци, които попитах какво знаят за България.

Кадрите са заснети в Маастрихт, Холандия, а хората са избирани на произволен принцип. Надявам се да ви хареса видеото и да ви даде поглед над това какво знаят другите народи за нас.

Няма да коментирам повече, защото искам сами да видите кои сме ние българите през очите на чужденците. Ще се радвам да прочета какво ви е мнението по въпроса долу в коментарите 🙂 !

 

 

2 Comments

  1. Екатерина Маринова каза:

    Ей, Дани, това е супер! Поздравления за идеята ти за видеото! Много ми хареса. Не е много хубаво обаче това, какво знаят чужденците/или по-скоро, че нищо не знаят/ за нас и страната ни. Освен, че сме държава от Източна Европа; че сме фаталисти и купонджии. Част от интервюираните наистина не знаят /даже не са чували/ за нас. Само момчето с шапката цилиндър се опита да ни опише според неговите си представи. Изводът е един – трябва много да се потрудим, за да научат хората от други държави, че сме държава с история, че „и ний сме дали нещо на света“.

  2. Георгина каза:

    Наистина е много жалко,че знаят толкова малко за нас българите .Пожелавам Ви успех в благородното дело ,много съмишленици,а също и спонсори.Бог да е с Вас!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *